Domeniul clinic

Terapia Feuerstein constituie un proces terapeutic eficient și complex atât pentru copiii cu diferite dizabilități (Sindrom Down, Tulburare din Spectrul Autist, Deficiența mintală, tulburări de învățare, tulburări de comportament, tulburări de vorbire, ADHD, ADD), cât și pentru adulții diagnosticați psihiatric.

Intervenția cu ajutorul Programului de îmbogățire instrumentală Feuerstein (FIE) și-a dovedit eficiența în: dezvoltarea autonomiei personale, stimularea și dezvoltarea gândirii, antrenarea atenției concentrate, dezvoltarea și stimularea funcțiilor executive, dezvoltarea limbajului și a comunicării, dezvoltarea abilităților sociale și de relaționare, reducerea impulsivitatii, reechilibrarea persoanelor cu diferite tulburări afective.

Găsește un mediator

Dacă ești părinte sau cunoști un copil care ar putea beneficia de Metoda Feuerstein ca program de remediere, apelează la un mediator.

Vreau să devin mediator

Dacă ești psiholog, psihoterapeut sau alt specialist în domeniul psihoterapiei, poți deveni mediator și îi poți ajuta pe cei din jurul tău să își dezvolte abilitățile de învățare și de adaptare psihoemoțională